6.11.2014

Avokado-lohipasta

Pasta on kyllä ehkä parasta arjen pikaruokaa. Tänään sovelsin hieman "jääkaapin jämillä" tuoreen Maku-lehden sivuilta löytynyttä avokadopastan ohjetta.

Avokado-lohipasta kahdelle

kylmäsavulohta n. 150 g
1 avokado
yhden sitruunan raaste
reilu ruokalusikallinen sitruunan mehua
mustapippuria
ripaus suolaa
ruokalusikallinen öljyä
n. 1/2 dl parmesanjuustoraastetta
vajaa 1 dl creme bonjour mustapippurikermaa

Murskaa avokadoa hieman haarukalla, mutta jätä myös sattumia. Sekoita muiden ainesten kera keitetyn pastan joukkoon. 

 Avokado on kyllä aikas herkkua! Salaatin joukkoon sitä joskus pilkoin töihin evääksi ja koukkuun jäin. Voisikin koittaa jotain muitakin avokado-reseptejä netin syövereistä kaivella... Ideoita otetaan ilolla vastaan ;)

Kovin ruokapainotteisissa merkeissä onkin viimeinen kuukausi mennyt täällä meikäläisen blogissa. Ehkä tää syksyn pimeys tuo pientä alakuloa ilmoille ja hyvällä ruualla jos millä siitä selvitään :D Viikonloput ovat olleet viime aikoina melko ohjelman täytteisiä, mutta tulevana viikonloppuna vietetään pitkästä aikaa ihan rauhallinen viikonloppu kotosalla. Hyvää tekee sekin välillä! Josko vaikka jotain joulun askartelujuttuja saisi aikaiseksi... Johan se viikonloppu onkin taas ovella, kaikkea kivaa sinne siis vaan kaikille (näistä ihanista räntäkeleistä huolimatta..)!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!